joi, 29 ianuarie 2009

LA MULTI ANI “U” CLUJ!!!

Desi sunt din Botosani, eu simpatizez mult echipa “U” Cluj.Dupa parerea mea aceasta echipa are cei mai infocati suporteri din tara! Nici nu se pot compara ultrasii “U” cu cei ai rivalei de moarte “franarii”de la cfr :)).
Astazi 29 ianuarie 2009, fanii Universitatii vor invada centrul Clujului , cu ocazia mitingului de susţinere a clubului care aniversează 90 de ani de la înfiinţare.

La eveniment sunt aşteptate, potrivit estimărilor membrilor galeriei, aproximativ 5.000 de persoane. Nu doar suporteri, ci şi sportivi şi conducători din cadrul echipelor clubului Universitatea vor participa la miting. Cu toţii vor căuta să demonstreze oraşului că, în ciuda situaţiei nu tocmai fericite prin care trece, Universitatea nu a murit, ba dimpotrivă, continuă să reprezinte o stare de spirit a Clujului.

Ascultati aici imnul echipei :X

3 comentarii:

  1. cel mai frumos imn .. faptul ca e pe ritm de hip-hop il face si mai frumos ..

    asta imn .. nu vine borcea cu cocalarii !!

    Aceasta echipa nu merita sa fie in Liga a 2-a . A arata si anul trecut ca retrogradarea sa s-a datorat lipsei norocului , 35% din meciuri fiind pierdute in ultimile minute .

    Haide "U"

    RăspundețiȘtergere
  2. superba echipa :X
    Nu mai zic de imn..."U" nu o sa moara niciodata nici daca o sa fie in liga a4a.
    "Reprezentam Ardealul si dulcea Romanie" intr-adevar asa e."U" este echipa romanilor:X.spre deosebire de ungurii de la cfr:-j.
    Haide "U"!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. haideeeeee haideeeee "U" te iubim cu sufletul ptr noi esti numai tu!:X:X super imn pacat ca nu au echipa:(!

    RăspundețiȘtergere