duminică, 15 februarie 2009

In sfarsit !!

Azi , citind presa , am fost pentru prima oară mulţumit de un articol apărut în LIBERTATEA. Libertatea , ziar care este pe locul 2 ca număr de vizitatori unici , după Cancan , dar cu acelaşi conţinut , în mare parte pornografic , a publicat un articol cu un fotograf care a dezvăluit totul despre aşa zisele noastre vedete .

Zoltan Lorencz , un fotograf de naţionalitate maghiară , le-a făcut cu ou şi oţet pe marile noastre vedete , începând cu Mihaela Rădulescu şi terminând cu Anda Adam.


Zoltan Lorencz :

«Au poze retuşate pe calculator»

“Am ajuns să fiu reticent când trebuie să fac o şedinţă foto cu o vedetă de televiziune. Andreea Raicu sau Mihaela Rădulescu au lansat moda pictorialelor superprelucrate, în care fotografului nu-i mai revine altceva de făcut decât să apese un buton. Aceste femei vor să fie imortalizate doar dintr-un anumit unghi, după care cer ca fiecare poză să fie prelucrată pe calculator, pentru a se şterge orice imperfecţiune. Apoi, toată lumea cade pe spate de cât de frumoase sunt ele. Mă deranjează că există tinere care aspiră să ajungă la acelaşi statut cu al divelor şi au aceleaşi pretenţii. Visez să ajungă pe tarabă reviste cu personalităţi adevărate, cărora să li se mai vadă şi un rid, un pistrui sau părul răvăşit. Cele foarte mediatizate şi care apar în posturi foarte sexy lasă cel mai mult de dorit la capitolul profesionalism”, a dezvăluit Zoltan Lorencz, care a făcut şi câte o caracterizare unor dive.


Super tare ! Bravo ungurule , respect pentru curajul tău ! In ultima perioadă , m-au cam uimit ai noştri dragi vecini. ( Moartea lui Cozma )

Articol Libertatea - http://libertatea.ro/stire/raicu-e-chiar-uratica-230010.html

2 comentarii:

  1. pai asta se stia de mult...ca pozele astora care apar prin reviste sunt modificate:-J...sa le vezi in realitate,sunt varza...nu doar astea autohtone de la noi..si alea de pe alte meleaguri!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca pe multe dintre "vedetele" de la noi daca le vezi in realitate te sperii.
    asta cu unghiurile e peste tot - am inteles ca ala de la din dragoste e de fapt mic de tot d statura.

    RăspundețiȘtergere