duminică, 15 martie 2009

Astăzi , mult iubiţii noştri maghiari ( sau bozgori , rămâne la latitudinea voastră ) , şi-au sărbătorit ziua naţională . Multe manifestări au avut loc în Ungaria dar şi în România , care au avut ca scop accentuarea ideii de autonomie a etnicilor maghiari din Covasna şi Harghita.



Interesantă a fost şi mişcarea de dreapta , Noua Dreaptă care a "contribuit" la petrecerea ungurilor prin depuneri de coroane la statuia lui Avram Iancu din Cluj şi prin comemorarea Memorandistilor .



Se pare că în acest an nu au izbucnit conflicte între cele 2 "tabere" . Anul trecut un biet maghiar a fost călcat în picioare de naţionaliştii de la ND , pentru o nimica toată , spune el , fluturarea drapelului roşu-alb-verde în Cluj . :))



Vă aşteptăm şi pe 4 iunie 2009 dragi maghiari la comemorarea a 89 de ani de la dragul vostru tratat sau dictat cum îi spuneţi voi , TRIANON(1920) . Vă aşteptăm să ne spunem ofurile , voi pentru că pierdurăţi 100.000km2 şi 33% din populaţie în afara graniţelor , iar noi pentru că suntem sătui de faptul că trăiţi ca nişte paraziţi în frumoasă noastră ţara.




Ardealul nu-i a(l) vostr(u) !!!!!!!!!








Stefan Hrusca - Tu Ardeal
Asculta mai multe audio Divertisment »

Un comentariu:

  1. Daca ar fi dupa mine i-as trimite pe toti maghiarii astia carora le e dor de Ungaria sa se mute acolo si sa ne lse pe noi in pace...

    RăspundețiȘtergere