marți, 3 februarie 2009

Prima lupta castigata!!!


Victorieeee!!!!Romania a castigat procesul cu Ucraina in ceea ce priveste Insula Serpilor si delimitarea platoului continental al Marii Negre. Curtea Internationala de Justitie de la Haga a adoptat în unanimitate decizia ca linia de demarcatie a platoului continental din Marea Neagra dintre Romania si Ucraina sa parcurga un arc de cerc de 12 mile marine in jurul Insulei Serpilor.
In sfarsit putem spune ca ni s-a facut dreptate! Trebuie sa multumim echipei care a aparat numele tarii la Haga in frunte cu d-l Bogdan Aurescu.


Ucrainenii vad in Romania inamicul numarul 1 si ne desconsidera pe noi ca natie, nu numai in acest caz cu Insula Serpilor ci si cu Canalul Bastroie care pune in pericol flora si fauna din Delta Dunarii doar pentru faptul ca nu vor sa plateasca o taxa de navigatie.Pe langa aceste lucruri nu putem uita de situatia romanilor din zona Cernauti si Transcarpatia.Nu le-a fost de ajuns ca au distrus frumusetea oraselor din Bucovina de Nord si le-au „sovietizat” indepartand romanii din casele lor.Au ajuns sa inchida tipografiile care tipareau carti sau ziare in limba romana chiar au interzis limba romana in unele scoli si licee desi in multe cartiere din Cernauti exista majoritate romaneasca.

Sa speram ca odata si odata se va face drepate si poporului roman.

3 comentarii:

  1. inca din analele istoriei asa ceva nu s-a mai pomenit.......este inadmisibil si de neimaginat cum acesti imbecili ne-au terorizat ca si natie ...vreau sa multzumesc domnului aurescu care sa zbatut extraordinarrrrrrrrrrrrrr dar noroc si cu cacatzi astia de la haga :-j

    RăspundețiȘtergere
  2. in sfarsit ni s-a facut dreptate :D

    RăspundețiȘtergere
  3. hahahahahahahahahahahahahahahahaha
    =)))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere