luni, 2 februarie 2009

Scurte - Sport si restu' ..

- Franţa a devenit campioană mondială la handball masculin , după ce , ieri , a învins reprezentativa gazdă , Croaţia cu scorul de 24-19 ( 11-12 ) . O asemenea naţională ca a Franţei este foarte greu de bătut în condiţiile în care pe teren se află cel mai bun jucător de handball din lume , Nicola Karabatic , la care se mai adaugă Gouigou şi D.Narcisse. Acest meci a stabilit şi un mic record , datorită faptului că toate loviturile de la 7 m , şi de o parte şi de alta , s-au oprit în plasa porţii .

- Rafael Nadal şi-a trecut un nou titlu in cont , cel de la Australian Open , după ce a trecut în 5 seturi de nr.2 mondial , Roger Federer. Ceea ce m-a impresionat la acest meci , nu a fost jocul celor 2 , ci faptul că la sfârşitul meciului Roger Federer a izbucnit în plâns .

- Serena Williams a învins-o în finala de la Australian Open pe Dinara Safina cu 6-0 6-3 şi astfel şi-a mai trecut încă odată în vitrină sa persoanala acest trofeu.

- Michael Phelps , câştigătorul a 8 medalii de aur la olimpiada de la Beijing , a fost surprins drogându-se cu canabis . Acesta a venit la o petrecere studenţească care dura 2 zile , în prima seară s-a îmbătat criţă şi a fumat canabis , neştiind că prietenii lui îl filmează/pozează. Din greşeala unuia sau pur şi simplu invidia unuia , poza a ajuns pe prima pagină a celui mai mare tabloid britanic , NEWS WORLD . Phelps riscă o suspendare de 4 ani.

- Pittsburgh Steelers au câştigat Superbowlul American , după ce i-au învins pe Arizona Cardinals cu 27-23.

- Românii îl vor tot pe Traian Băsescu preşedinte. Potrivit unui sondaj INSOMAR , realizat pe un eşantion de 1.499 de persoane , T.B a obţinut mai mult de jumătate din voturi , respectiv 59%. Dacă mai are ăsta un mandat , e clar că România ajunge în sapă de lemn .

- Tribunalul de la Haga va da verdictul în cazul Insulei Şerpilor , disputată între Ucraina şi România.Curtea Internaţională de Justiţie (CIJ) de la Haga, care a judecat cazul de delimitare a platoului continental din Marea Neagră disputat între Ucraina şi România, a ajuns la un verdict, care va fi comunicat mâine la ora 11.00, ora României





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu